Жалюзі вертикальні тканинні

Вертикальные тканевые жалюзи стали лидером в вопросе благоустройства помещений, в отличие от горизонтальных. Тканевые жалюзи используются на окнах в компаниях, в квартирах, в комнатах частного дома, способны облагородить офис и любое пространство, они создают уют и благоприятную атмосферу помещения. Согласно санитарным нормам, только тканевые жалюзи можно использовать в таких общественных учреждениях как детские сады, школы, больницы. Благодаря многофункциональности и практичности изделия, сфера использования тканевых жалюзи не ограничена.

Тканинні вертикальні жалюзі для приміщення

Жалюзі на вікна вертикальні тканинні виконують сонцезахисні функції, використовуються в оформленні віконних прорізів, для дизайну інтер'єру приміщення. Ширина ламелі і довжина виробу вибирається індивідуально, відповідно дизайну інтер'єру. Конструкція систем тканинних вертикальних жалюзі може функціонувати по-різному, в залежності від типу технічних характеристик, до яких відносять:

  • сторону розсування жалюзі. Вертикальні тканинні жалюзі можуть мати різні боки розсування: від центру в дві сторони і назад, праворуч-ліворуч і навпаки, розсування і збір з одного боку;
  • кут повороту жалюзі. Ламель (смужка тканини) може мати повний кут розсування на 180 градусів, а може розсуватися і збиратися наполовину;
  • управління жалюзі. Жалюзі вертикальні тканинні можуть мати ручне керування за допомогою ланцюжка і натяжителя, а можуть мати електричний привід і управлятися пультом. Другий варіант управління жалюзі зручніше, оскільки дозволяє управляти конструкцією на відстані.

Тканинні жалюзі виготовляються зі спеціальної тканини, яка забезпечує відштовхування води і пилу, має високу стійкість до вигорання, до втрати кольору під впливом сонячних променів. Жалюзі з тканини зручні в догляді, так як вимагають чищення тільки при сильному забрудненні.

Установка тканинних вертикальних жалюзі

Замовити вертикальні тканинні жалюзі можна з установкою, в цьому випадку професіонали забезпечать швидкий і якісний монтаж конструкції. Встановити вертикальні тканинні жалюзі можна і самостійно, процес багато часу не вимагає. Так як тканинні вертикальні жалюзі складаються з карнизів, тканинних ламелей і комплектуючих, виконується монтаж кожної складової в такій послідовності:

  • виконується монтаж карниза. Встановлюючи карниз використовуються кронштейни, щоб забезпечити міцність конструкції. Карнизи можна монтувати в віконний проріз, в стіну над віконним прорізом, в стелю;
  • встановлюються ламелі. У конструкцію карниза встановлюються ламелі і перевіряється їх прохідна здатність, здатність триматися в отворі карниза. Кількість ламелей має бути парним, щоб забезпечити вільне відкриття вікна, легкий рух ламелі, їх пропорційний розподіл;
  • Ви встановлюєте ланцюжка і натяжителя. Ланцюжок виконує функцію повороту кута жалюзі, ніж ланцюжок гущі, тим вона міцніша. Натяжители представляють собою щільний тканинний трос, забезпечуючи управлінням процесу відкриття вікна при його натягу.

Якщо тканинні вертикальні жалюзі будуть мати систему безконтактного управління, тоді конструкцію підключають до електричної мережі і біля вікна повинна розташовуватися розетка.

Ціни на вертикальні жалюзі

Широкий вибір моделей і кольорів тканинних жалюзі пропонують магазини відповідної продукції, якими відома Україна як в країні, так і за кордоном. Ролети вертикальні тканинні Київ виготовляє і доставляє по всій країні. Вивчивши каталог і опис товару, можна вибрати якісну продукцію. Щоб жалюзі вертикальні тканинні купити за індивідуальними параметрами, повинна бути відома ширина і висота віконного отвору. Після того, як зробили заміри, можна зайнятися підрахунком площі оснащення і вартості продукції, використовуючи безкоштовний калькулятор в інтернеті. У вартість вертикальних тканинних жалюзі входить карниз, ламелі, ланцюжок, натягувач, система електричного живлення (для безконтактних жалюзі). Робота по установці і доставка продукції до вартості жалюзі не входить. Якщо виготовлення тканинних вертикальних жалюзі здійснюється спеціально за індивідуальним замовленням, покупець виконує передоплату в розмірі 25-50% від загальної вартості жалюзі. Вартість вертикальних жалюзі залежить від матеріалу тканини і карниза. Жалюзі з металевими карнизами і тканиною підвищеної міцності більш вище за ціною, ніж тканинні жалюзі стандартної якості з пластиковими карнизами. У кожної компанії великий вибір і різний виробництво, свій підхід до клієнта, важливо вибирати якісну продукцію.

Хочете безкоштовно розрахувати вартість саме для вас за 5 хвилин?

Заповніть опитувальник нижче, щоб дізнатися ціну

Яка конструкція вам потрібна?
Куди?
В яке місто?
Ваша заявка успішно відправлено
Чому вже більше 10 000 жителів України вибирали вікна EVI?
  • Ціна вікна від заводу
    Ціна вікна від заводу

    без посередників і переплат

  • Виробництво 3-5 днів
    Виробництво 3-5 днів

    швидке виготовлення на сучасних верстатах

  • Висока якість монтажу!
    Висока якість монтажу!

    монтаж - це 50% правильної роботи вікон і балконів. Монтаж - це наша гордість!

  • Кращий сервіс на ринку
    Кращий сервіс на ринку

    повірте - ви будете в захваті від нашої роботи!

  • Широкий вибір матеріалів
    Широкий вибір матеріалів

    профіль, ламінація, склопакети, фурнітура, підвіконня і т.д.

  • Розрахунок вартості за 5 хвилин
    Розрахунок вартості за 5 хвилин

    залиште заявку і переконайтеся самі

Ви будете в захваті від нашої команди!
Якість роботи і обслуговування клієнта на вищому рівні - наш головний пріоритет. Кожен член команди EVI від вашого особистого менеджера до монтажника має єдину мету - клієнт повинен бути в захваті від нашої роботи!
  • Андрій. тех директор
    Андрій. тех директор

    Наймолодший технічний директор.
    Ніколи не порадить вам того, що вам не потрібно! Рекомендуємо прислухатися

  • Андрій. Монтажник
    Андрій. Монтажник

    Спеціаліст 1й бригади.
    Досвід роботи більше 30 років. Найбiльш професійна і ввічлива бригада

  • Антон. Замірщик
    Антон. Замірщик

    Найпозитивніший замірщик.
    Допоможе вибрати саме ті вікна, які вам потрібні

  • Руслан. Менеджер
    Руслан. Менеджер

    Колишній замірщик, добре знає вікно зсередини і підкаже, як правильно організувати процес установки віконних конструкцій

Всі фахівці в нашій команді проходять навчання і мають одну єдину задачу - клієнт повинен бути в захваті від їх роботи!

Популярні питання про жалюзі вертикальні тканинні
Який термін експлуатації матимуть жалюзі вертикальні тканинні, якщо будуть розташовуватися на сонячній стороні офісу?+

Термін експлуатації вертикальних тканинних жалюзі не обмежений і визначається ступенем зносу вироби. Кольорові тканинні жалюзі піддаються незначної втрати яскравості і контрастності кольору, якщо розташовуються на сонячній стороні будівлі тривалий час в розгорнутому стані.

В якому вигляді тканинні ролети транспортуються до місця призначення і не втрачають презентабельний вигляд при транспортуванні?+

Тканинні штори жалюзі не пошкоджуються і не втрачають презентабельний вигляд при транспортуванні, оскільки транспортуються в скрученому стані, в захисній оболонці. Після установки жалюзі на вікна вони вирівнюються.

Чи можна використовувати тканинні жалюзі в якості сценічної лаштунки в залі засідань офісу замість стандартної перегородки або штори?+

Тканинні жалюзі для вікон використовуються в тому числі як перегородка в приміщенні або куліси. Для цих цілей більше підійдуть ущільнені жалюзі темних тонів на безконтактному управлінні за допомогою пульта.

Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців
Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців