Тканинні жалюзі

Оформити пластикові вікна і забезпечити надійний захист від надлишкового сонця і сторонніх очей можна різними способами. Одним з найпростіших і популярних є жалюзі тканинні. Від аналогів їх відрізняє оригінальний зовнішній вигляд і зручність експлуатації. В основі конструкції вал, на який накручується полотно, - це і є рулонні штори. Їх висота регулюється вручну. Тканинні жалюзі в Києві представлені широким асортиментом тканин, фактур, малюнків і відтінків.

Правильно обираємо тканинні жалюзі

Тканинні жалюзі на вікнах діляться на два типи:

  • Відкритого типу. Вони відрізняються бюджетною ціною, надійним захистом від сонячних променів і найбільш поширені. Зверху є вал, на який за допомогою ланцюжка намотується полотно. Роль бічних напрямних виконують струни, що забезпечують щільне прилягання жалюзі до вікна.
  • Тканинні жалюзі закритого типу забезпечені жорсткими напрямними, що фіксують полотно при русі. Вал знаходиться під спеціальною накладкою. Така система ідеальна для пластикових вікон.

Рулонні штори обох типів виготовляються з матеріалів зі спеціальними просоченнями, що забезпечують стійкість до вигорання і забруднень. Якісне полотно не накопичує статичну електрику і пил. Йому не страшно біологічне руйнування і ультрафіолет.

Вибираємо матеріал для жалюзі

На вибір кольорової гами безпосередньо впливає інтер'єр. Перед тим, як замовити жалюзі тканинні, перевірте їх щільність - оціните зразок на просвіт і уточніть у менеджера відсоток светопоглощения. Від нього безпосередньо залежить комфорт в приміщенні.

  • Напівпрозорі фактури відрізняються невисокою щільністю. Для прямих сонячних променів вони не стануть 100% -ної перешкодою, але створюють відчуття затишку. Такі тканинні жалюзі можна недорого купити в будь-якому відтінку.
  • Матеріал BlackOut з'явився відносно недавно. Його назва красномовно говорить про здатність повністю блокувати проникнення сонячного світла в приміщення. Такі жалюзі забезпечують високий рівень комфорту. Полотно забезпечене дзеркальним напиленням, які відбиває сонячне світло і запобігає нагрів поверхні.
  • Полотна день-ніч популярні за рахунок своєї універсальності. Вони дозволяють регулювати щільність світлового потоку. Таку можливість забезпечує чергування прозорих і щільних, светонепроніцаемих смуг.

За складом розрізняють полотна з натуральних і синтетичних матеріалів.

  • Бавовняні і лляні тканини екологічні, гіпоалергенні, але недовговічні. Вони представлені плетінням різної щільності і в широкому розмаїтті відтінків. Їх переважна особливість - приємні тактильні відчуття.
  • Полістирол практичний, антистатичний, простий в експлуатації, довговічний. Для усунення ефекту жорсткості і штучності до складу тканини додають віскозу.

Переваги тканинних жалюзі

Система рулонних жалюзі володіє наступними важливими перевагами:

  • Простотою установки;
  • компактністю;
  • Безпекою для людини;
  • Різноманіттям тканин і фактур;
  • Органічним вливанням в задум дизайнера.

Щоб тканинні ролети оптимально вписалися в інтер'єр, потрібно врахувати його стиль і переважну колірну гамму, а також правильно зробити виміри.

Купівля тканинних жалюзі за привабливою ціною

Пропонуємо замовити рулонні штори для домашнього, офісного, комерційного інтер'єру з потрібним ступенем светопоглощения. Вони компактно розміщуються на вікні, не захаращуючи світловий отвір і додаючи інтер'єру оригінальність. Вартість готових виробів залежить від їх розмірів, обраного типу полотна, оригінальності візерунка і фактури.

Зробити виміри можна самостійно або скористатися послугами професійного замірника. Він допоможе зорієнтуватися з висотою і шириною ролет, розташуванням ланцюжка: справа або зліва. Наші співробітники допоможуть вибрати оптимальний відтінок, фактуру, малюнок і зорієнтують по терміну поставки рідкісних тканин.

Доставка проводиться нашим транспортом в день установки. При замовленні без монтажу забрати готові вироби можна самостійно.

 

Хочете безкоштовно розрахувати вартість саме для вас за 5 хвилин?

Заповніть опитувальник нижче, щоб дізнатися ціну

Яка конструкція вам потрібна?
Куди?
В яке місто?
Ваша заявка успішно відправлено
Чому вже більше 10 000 жителів України вибирали вікна EVI?
  • Ціна вікна від заводу
    Ціна вікна від заводу

    без посередників і переплат

  • Виробництво 3-5 днів
    Виробництво 3-5 днів

    швидке виготовлення на сучасних верстатах

  • Висока якість монтажу!
    Висока якість монтажу!

    монтаж - це 50% правильної роботи вікон і балконів. Монтаж - це наша гордість!

  • Кращий сервіс на ринку
    Кращий сервіс на ринку

    повірте - ви будете в захваті від нашої роботи!

  • Широкий вибір матеріалів
    Широкий вибір матеріалів

    профіль, ламінація, склопакети, фурнітура, підвіконня і т.д.

  • Розрахунок вартості за 5 хвилин
    Розрахунок вартості за 5 хвилин

    залиште заявку і переконайтеся самі

Популярні питання про тканинні жалюзі
Тканинні жалюзі будуть перешкоджати відкриттю металопластикового вікна чи ні?+

Жалюзі на вікна тканинні не можуть перешкоджати відкриттю металопластикового вікна. Щоб не зачіпати тканину жалюзі при відкритті вікна, жалюзі краще відкривати повністю.

Який догляд вимагають ганчіркові жалюзі на вікна і якими засобами догляду їх чистити?+

За ганчірковими жалюзі на вікнах догляд здійснюється за допомогою миючих засобів не мають в своєму складі хлор, інакше можна пошкодити колірну текстуру поверхні жалюзі.

В якому становищі краще тримати ролети: відкритими або закритими і як це впливає на їх термін експлуатації?+

Ролети можна тримати як в закритому, так і у відкритому стані. Від того, в якому стані перебувають ролети, термін їх придатності не змінюється. Він залежить від звернення до роллетам, від догляду і від частоти експлуатації.

Ви будете в захваті від нашої команди!
Якість роботи і обслуговування клієнта на вищому рівні - наш головний пріоритет. Кожен член команди EVI від вашого особистого менеджера до монтажника має єдину мету - клієнт повинен бути в захваті від нашої роботи!
  • Андрій. тех директор
    Андрій. тех директор

    Наймолодший технічний директор.
    Ніколи не порадить вам того, що вам не потрібно! Рекомендуємо прислухатися

  • Андрій. Монтажник
    Андрій. Монтажник

    Спеціаліст 1й бригади.
    Досвід роботи більше 30 років. Найбiльш професійна і ввічлива бригада

  • Антон. Замірщик
    Антон. Замірщик

    Найпозитивніший замірщик.
    Допоможе вибрати саме ті вікна, які вам потрібні

  • Руслан. Менеджер
    Руслан. Менеджер

    Колишній замірщик, добре знає вікно зсередини і підкаже, як правильно організувати процес установки віконних конструкцій

Всі фахівці в нашій команді проходять навчання і мають одну єдину задачу - клієнт повинен бути в захваті від їх роботи!

Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців
Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців