Теплі укоси

При заміні скління в приміщенні вся увага звернена на вибір максимально якісного і практичного склопакета і рами. При цьому, така важлива частина, як укоси, йде на другий план.

В ідеалі заміна або скління будь-якого приміщення повинна проводитися в комплексі з роботами по утепленню відкосів. Теплі укоси підвищують показники збереження тепла в приміщенні, і допомагають ремонту довше залишатися бездоганним.

Що таке теплі укоси?

Укіс - це торцева частина вікна всередині приміщення. Після монтажу вікон укоси залишаються необробленими. Видно монтажна піна і кріпильні болти, але найголовніше, через щілини між вікнами і укосами йде тепло.

Монтажна піна не входить в категорію теплоізоляційних матеріалів. Вона схильна до впливу погоди, втрачає щільність в занадто вологому середовищі або під впливом високих температур. Як результат, в піні з'являються порожнечі, які заповнюються водою. Якщо не зайнятися обробкою укосів, вода просочиться всередину приміщення. Через це з'являється цвіль, пластикові вікна втрачають вигляд, а термін служби склопакетів і фурнітури істотно скорочується.

Крім шкоди здоров'ю, а перебувати в приміщенні з пліснявою / грибком категорично протипоказано, не утеплені відкоси тягнуть за собою значні грошові витрати.

Теплі укоси для вікон - відмінний варіант зберегти не тільки здоров'я, а й фінанси.

Вибір матеріалу для теплих укосів

Останні 10-15 років укоси оформляли заради декору. Популярними видами матеріалів для обробки були:

  • пінопласт;
  • штукатурка;
  • гіпсокартон.

Всі ці матеріали не володіють високою щільністю, і не можуть зберегти властивості при зміні температури і вологості. Теплий укіс з них не змонтувати.

  • Пінопласт пористий. Згодом його структура стає ще більш пухкої, в ньому накопичується волога, живильне середовище для грибка.

У міжсезоння (весна-осінь) укоси з штукатурки тріскаються через вологість повітря. Варіант з гіпсокартону більш практичний, але цей матеріал теж вбирає надлишки вологи.

Що ж підійде?

Ідеальним варіантом для по-справжньому теплих і практичних укосів є сендвіч панелі і спінений пластик.

Панелі сендвіч отримали свою назву за своєрідну схожість з бутербродом. Такі панелі складаються з декількох шарів. Посередині утеплювач, зверху і знизу - пластик. Шари між собою склеюють за допомогою нагрівання, і розібрати панель практично неможливо.

Завдяки цій комбінації панелі відмінно утримують тепло, не пропускають вологу і не змінюють структуру через зміни температури.

Сендвічі представлені в різних кольорах і текстурах. Однаково затребувані і матові, і глянцеві панелі. Варто сендвіч-панель недорого, а термін її придатності йде на десятиліття.

Спінений пластик - ще один синтетичний матеріал, який відмінно ізолює укоси і зберігає тепло. Такий пластик має легку вагу, гнеться, і підходить для укосів у формі арки. Інтегральні пластикові укоси має тільки один недолік: ціну. Вона вище, ніж у сендвіч-панелей.

Установка теплих укосів

Незалежно від того, який матеріал обраний для роботи, обробку укосів варто довірити професіоналам. Вони знайомі з усіма нюансами процесу, і витратять на нього значно менше часу.

Монтувати укоси з сендвіч-панелей і інтегрального пластика однаково зручно. За винятком тих випадків, коли укоси мають неправильну форму, тоді перевагу варто віддати пластику.

Укоси з «сендвіча» по торцевій лінії обрамляють тонкою смужкою пластика. Так торець виглядає акуратніше. Між панелями зазвичай заливають рідкий пластик, що підходить за кольором. Через його властивостей він «провалюється» в щілини між панелями і стає непомітним. Рідше пластик замінюють на прозорий силікон, але він не такий практичний у використанні. Силікон може змінити колір після зіткнення з водою або миючими засобами, стати сірим або відклеїтися від панелей. Зовнішній вигляд укосів погіршується.

Установка укосів з спіненого пластику проходить аналогічно. Пластик нарізають на панелі потрібного розміру і кріплять спеціальним клеїть складом. Якщо пластику потрібно надати форму, на нього наносять насічки по місцях згину.

В експлуатації обидва види укосів однаково зручні. Мити їх можна засобами для прибирання, вони не жовтіють від сонячних променів, не деформуються від зміни температури.

Де замовити теплі укоси?

Купити двокамерну пластикове вікно в Києві можна у перевіреного продавця. EVI - ваш помічник у виборі та купівлі якісного металопластикового вікна, яке прослужить не одне десятиліття.

Консультанти EVI не тільки розкажуть про всі деталі і нюанси покупки, але і дадуть відповідь на всі питання про монтажі та експлуатації пластикового вікна.

Купити пластикове вікно з двокамерним склопакетом не проблема, адже EVI завжди прийде на допомогу.

Хочете безкоштовно розрахувати вартість саме для вас за 5 хвилин?

Заповніть опитувальник нижче, щоб дізнатися ціну

Яка конструкція вам потрібна?
Куди?
В яке місто?
Ваша заявка успішно відправлено
Чому вже більше 10 000 жителів України вибирали вікна EVI?
  • Ціна вікна від заводу
    Ціна вікна від заводу

    без посередників і переплат

  • Виробництво 3-5 днів
    Виробництво 3-5 днів

    швидке виготовлення на сучасних верстатах

  • Висока якість монтажу!
    Висока якість монтажу!

    монтаж - це 50% правильної роботи вікон і балконів. Монтаж - це наша гордість!

  • Кращий сервіс на ринку
    Кращий сервіс на ринку

    повірте - ви будете в захваті від нашої роботи!

  • Широкий вибір матеріалів
    Широкий вибір матеріалів

    профіль, ламінація, склопакети, фурнітура, підвіконня і т.д.

  • Розрахунок вартості за 5 хвилин
    Розрахунок вартості за 5 хвилин

    залиште заявку і переконайтеся самі

Ви будете в захваті від нашої команди!
Якість роботи і обслуговування клієнта на вищому рівні - наш головний пріоритет. Кожен член команди EVI від вашого особистого менеджера до монтажника має єдину мету - клієнт повинен бути в захваті від нашої роботи!
  • Андрій. тех директор
    Андрій. тех директор

    Наймолодший технічний директор.
    Ніколи не порадить вам того, що вам не потрібно! Рекомендуємо прислухатися

  • Андрій. Монтажник
    Андрій. Монтажник

    Спеціаліст 1й бригади.
    Досвід роботи більше 30 років. Найбiльш професійна і ввічлива бригада

  • Антон. Замірщик
    Антон. Замірщик

    Найпозитивніший замірщик.
    Допоможе вибрати саме ті вікна, які вам потрібні

  • Руслан. Менеджер
    Руслан. Менеджер

    Колишній замірщик, добре знає вікно зсередини і підкаже, як правильно організувати процес установки віконних конструкцій

Всі фахівці в нашій команді проходять навчання і мають одну єдину задачу - клієнт повинен бути в захваті від їх роботи!

Популярні питання про теплі укоси
Теплі укоси допомагають зберегти тепло в приміщенні або це маркетинговий хід?+

З теплими укосами вдасться зберегти на 15-20% більше тепла. Це помітно по температурі в приміщенні, а також по рахунках за комунальні послуги.

Чи можна встановити теплі укоси для вікон не з ПВХ?+

Можна, але теплі укоси на вікнах з дерев'яними рамами не можуть гарантувати таку ж ефективну збереження тепла в приміщенні.

Де купити теплі укоси високої якості?+

Придбати теплі укоси та інші товари для вікон можна в магазині ХХХ. Тут зібрані якісні товари за демократичними цінами.

Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців
Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців