Сітка антикішка

Кішки люблять сидіти на підвіконні, ніжитися на сонечку, спостерігати за тим, що відбувається на вулиці. А, якщо вікно виявилося відкритим, то можуть спробувати вийти на зовнішній відлив. Пролітають поруч птах або велика комаха неодмінно пробудить в тваринному мисливський інстинкт. Маленький хижак здатний стрибнути за здобиччю і впасти. Тисячі домашніх вихованців щорічно травмуються і гинуть, падаючи з верхніх поверхів.

Чи можна запобігти падінню з вікна?

Положення стулки в режимі провітрювання не рятує тварин від травмування. Нездоланне котяче цікавість змушує їх протискуватися в щілину - тварина може застрягти між стулкою і рамою і отримати серйозні пошкодження.

Обережні господарі зобов'язані подбати про захист домашніх вихованців і зробити їх перебування в будинку безпечним. У цьому допоможуть додаткові захисні елементи для віконних прорізів:

  • обмежувачі відкривання і гребінки, здатні фіксувати стулку у відкритому положенні;
  • москітна сітка «антикішка»;
  • вольєр на вікно, що забезпечує безпечний вигул тваринного за межами віконного отвору.

Сітка для тварин - це найоптимальніший варіант захисту.

Що таке сітка «антикішка»?

Протимоскітна сітка - додатковий атрибут будь-якого сучасного вікна. Але, не кожна сітка здатна витримати вагу тваринного і запобігти його падіння з віконного отвору. Звичайні сітки мають інше призначення. Вони захищають приміщення від мух і комарів, тополиного пуху і дрібного сміття. Стандартна рамка може не витримати ваги кішки і впаде разом з нею.

Запобігти падінню чотириногого вихованця здатна москітна сітка для тварин - «антикішка». Це виріб ще називають екраном від тварин - pet screen.

З поліамідним посиленим полотном

Москітна сітка для кішок відрізняється за своєю конструкцією та способом фіксації до вікна. Сітчасте полотно виконано з посилених поліамідних ниток товщиною 0,5-0,7 мм, покритих шаром полівінілхлориду. Для 100% -ної безпеки місця з'єднання додатково споюють між собою, утворюючи дрібні осередки. Міцна основа не порвуться від гострих кігтів і зубів, навіть якщо тварина на ньому повисне або спробує пошкодити.

Полотно витримує удар ножа, його непросто розрізати ножицями. Всі елементи каркаса виконані з алюмінієвого сплаву. Захисна рамка здатна протистояти натиску тваринного масою до 22 кг. Посилена москітна сітка кріпитися до будь-якого типу віконної конструкції: з дерева, ПВХ або алюмінію. Полотно може бути сірим або чорним - ці кольори у кішки асоціюються з перешкодою. Каркас стандартно виконується в білому або коричневому, при необхідності може бути пофарбований в будь-який колір.

Зі сталевою сіткою

Сталева сітка антикішка - це дрібна, тонка решітка з металевих ниток, закріплена в спеціальній рамці. У місцях перетину сталеві нитки додатково приварюють один до одного точковим зварюванням. Розмір осередків становить від 10 до 50 мм, що недостатньо для захисту від комах. Для додання антимоскітних властивостей сталеву решітку додатково комплектують сітчастим полотном. Такі конструкції рекомендовані для котів великих порід: мейн-кун, чаузі, норвезька лісова.

Варіанти кріплення

Сітка може кріпитися до вікна одним з наступних варіантів:

  • на стаціонарний металевий кріплення зверху і знизу або поворотні кронштейни з боків - для рамної конструкції;
  • зрушуватися по напрямних в площині вікон на розсувних балконних рамах.

Всі інші види кріплення, що використовуються для звичайних «москіток», непридатні для pet screen - тварина може легко їх продавити.

Особливості сітки «антикішка»

Сітка москітна антикішка, уберігає вусатих пустунів від падіння з висоти, має додаткові переваги:

  • надійний захист від літаючих комах, дрібного вуличного сміття, пуху і пилку;
  • простий монтаж - каркас легко можна закріпити власними силами;
  • практичність - вимагає мінімального догляду (1-2 рази на рік мити мильним розчином);
  • стійкість до перепадів температур - на зиму можна не знімати;
  • термін служби - 10-15 років.

Сітка антикішка захистить від випадіння не тільки кішок. Навіть собакам великогабаритних порід не вдається подолати цей бар'єр, а канарки, папуги та інші пернаті не зможуть випадково вилетіти на вулицю через незачинене вікно.

До недоліків сітки на вікна антикішка, можна віднести більш високу ціну в порівнянні зі звичайною Москіткі. Є ще одне недосконалість - потовщені нитки кілька знижують світлопроникність.

Купити москітну сітку антикішка в Києві можна в нашій компанії - ми виготовляємо всі види сіток під будь-який отвір. Термін виконання 1-2 дні. Надаємо гарантію на 5 років. Замовити сітку антикішка можна наступним чином:

  • Самостійно заміряти світловий отвір вікна і повідомити розміри нашому співробітнику - сітка буде готова протягом найближчого часу.
  • Викликати замірника для консультації і визначення габаритних розмірів.
  • Включити її в замовлення на вікна ПВХ.

Пам'ятайте, що сітка, навіть в самому посиленому варіанті, не здатна на 100% забезпечити безпеку дитини. Не варто ризикувати - для цих цілей краще встановити дитячий замок або ручку з ключем.

Від чого залежить вартість захисної сітки?

Ціна на москітну сітку антикішка залежить від її площі, конструкції і способу кріплення. Заощадити можна на установці - вона виконується досить просто. Для цього потрібен стандартний набір інструментів (шуруповерт або викрутка і рулетка) плюс уміння ними користуватися.

Хочете переконатися, що у нас найкращі ціни в Києві на сітку антикішка? Зателефонуйте в офіс або залиште заявку на сайті. Фахівці розрахують вартість протягом декількох хвилин. Купити сітку на вікно можна з доставкою і установкою в будь-якому районі. Не економте на здоров'я своїх вихованців - встановіть екран pet screen і спокійно залишайте вікна відкритими.

Хочете безкоштовно розрахувати вартість саме для вас за 5 хвилин?

Заповніть опитувальник нижче, щоб дізнатися ціну

Яка конструкція вам потрібна?
Куди?
В яке місто?
Ваша заявка успішно відправлено
Чому вже більше 10 000 жителів України вибирали вікна EVI?
  • Ціна вікна від заводу
    Ціна вікна від заводу

    без посередників і переплат

  • Виробництво 3-5 днів
    Виробництво 3-5 днів

    швидке виготовлення на сучасних верстатах

  • Висока якість монтажу!
    Висока якість монтажу!

    монтаж - це 50% правильної роботи вікон і балконів. Монтаж - це наша гордість!

  • Кращий сервіс на ринку
    Кращий сервіс на ринку

    повірте - ви будете в захваті від нашої роботи!

  • Широкий вибір матеріалів
    Широкий вибір матеріалів

    профіль, ламінація, склопакети, фурнітура, підвіконня і т.д.

  • Розрахунок вартості за 5 хвилин
    Розрахунок вартості за 5 хвилин

    залиште заявку і переконайтеся самі

Популярні питання про сітку антикішка
Чому звичайна антимоскітна сітка не може захистити приміщення від вторгнення тварин як сітка антикішка, в чому різниця власне?+

Сітка антікот, на відміну від москітної сітки, виготовлена з посиленого синтетичного матеріалу, стійкого до механічних пошкоджень. Кріпиться сітка антикішка за допомогою фіксаторів, щоб не допустити відкриття сітки за допомогою фізичного впливу тварини.

З якого саме матеріалу виготовляється сітка на вікна для тварин і в чому її відмінність від москітної?+

Сітка на вікна для котів виготовляється алюмінію або нержавіючої сталі і має посилені фіксатори для запобігання випаданню кішки з вікна. Сітка антикішка відрізняється від москітної міцністю і способом фіксації. Москітна сітка тканинна і встановлюється в пази.

Чи можна звичайну москітну сітку переобладнати на сітку антикішка своїми руками?+

Москітну сітку неможливо переобладнати на сітку антикішка на пластикові вікна, оскільки у сіток різний матеріал виготовлення і принцип захисту приміщення. Предмет краще використовувати за призначенням.

Ви будете в захваті від нашої команди!
Якість роботи і обслуговування клієнта на вищому рівні - наш головний пріоритет. Кожен член команди EVI від вашого особистого менеджера до монтажника має єдину мету - клієнт повинен бути в захваті від нашої роботи!
  • Андрій. тех директор
    Андрій. тех директор

    Наймолодший технічний директор.
    Ніколи не порадить вам того, що вам не потрібно! Рекомендуємо прислухатися

  • Андрій. Монтажник
    Андрій. Монтажник

    Спеціаліст 1й бригади.
    Досвід роботи більше 30 років. Найбiльш професійна і ввічлива бригада

  • Антон. Замірщик
    Антон. Замірщик

    Найпозитивніший замірщик.
    Допоможе вибрати саме ті вікна, які вам потрібні

  • Руслан. Менеджер
    Руслан. Менеджер

    Колишній замірщик, добре знає вікно зсередини і підкаже, як правильно організувати процес установки віконних конструкцій

Всі фахівці в нашій команді проходять навчання і мають одну єдину задачу - клієнт повинен бути в захваті від їх роботи!

Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців
Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців