Пластикові вікна в Маріуполі

Пропонуємо встановити пластикові вікна в м Маріуполь за доступними цінами і гарантією якості. Компанія EVI працює з широким асортиментом профільних систем і фурнітури, підбираючи індивідуальну комплектацію для кожного замовника. Ми працюємо з організаціями та громадянами, приймаємо замовлення на скління об'єктів будь-якого призначення. Переважним фактором вибору є співвідношення «ціна-якість». Хочете купити вікна в Маріуполі недорого, але високої якості? Тоді ви заглянули за адресою.

Які пластикові вікна можна замовити в Маріуполі?

Наша компанія виробляє вікна і двері з ПВХ декількох марок. Це чисто німецька продукція і не менш якісна вітчизняна. Варіанти відкривання, кількість і розмір стулок, відтінок профілю, фактура і колір підвіконня, відливу, москітної сітки підбирається індивідуально.

Ми пропонуємо купити пластикові вікна в Маріуполі з профілю наступних марок.

  • REHAU. До ваших послуг 4 варіанти на вибір: типовий Euro 60 і 70, максимально «тихий» Synego і інноваційний Geneo. Всі вони поставляються з Європи, забезпечуються подвійним або потрійним контуром ущільнення, а також довговічною австрійською фурнітурою.
  • SALAMANDER. Це продукція ще одного прославленого німецького бренду. Його особливість - продаж тільки актуальною сучасної продукції, затребуваної споживачами. Застарілі модифікації знімаються з виробництва незважаючи на популярність, як тільки на ринок виводиться нова модель. Замовити вікна в Маріуполі можна з декількох модифікацій профілю цієї марки: Salamander 2D, Streamline, BlueEvolution.
  • KBE. Відома німецька марка здобула популярність в Європі і Азії, нічим не поступаючись, а за деякими параметрами навіть перевершують раніше з'явилися на ринку бренди.
  • WDS. Це вітчизняний профіль, що випускається компанією «Міропласт» в Дніпрі. За своїми технічними, експлуатаційними і естетичним характеристикам він повністю задовольняють потреби корпоративних і приватних замовників. У нас можна купити пластикові вікна з профілю ВДС за найнижчими цінами в Маріуполі. До ваших послуг 4 модифікації: 5S, 6S, 7S, 8S - від 60 до 82 мм завтовшки.
  • OPENTECK. В асортименті цієї марки представлені три серії: класичний 3-камерний STANDARD на 60 мм, більш теплий 4-камерний DE-LUX і 70-міліметровий ELIT з 5-ю камерами, що володіє поліпшеними енергозберігаючими показниками. Від німецьких аналогів Опентек відрізняється сглаженностью ліній - все скоси, краю і зрізи закруглені під 15 градусів.
  • STEKO. Профіль цього виробляють в Німеччині та Україні. Перший - суто європейський продукт з міткою IDEAL або V, другий з буквою «S» повністю адаптований під вітчизняні умови експлуатації.

В такому різноманітті профільних систем можна заплутатися. Визначальний фактор - ціна на вікна в Маріуполі. Але, дешева комплектація може означати обмежений функціонал. Як бути? Зробити правильний вибір допоможуть наші консультанти.

Що врахувати при замовленні вікон?

Багато компаній в рекламі вказують явно нереальні ціни. Наприклад, без урахування монтажу або супутньою комплектації. При оформленні замовлення клієнта може очікувати несподіваний сюрприз у вигляді набагато більш високу вартість, ніж та, на яку розраховував клієнт.

  • Компанія EVI працює чесно і відкрито. Ми робимо розрахунок на вікна в повній комплектації і з усіма необхідними роботами. Консультації та заміри - безкоштовно.
  • Установка вікон в Маріуполі. У неї включені наступні роботи: демонтаж старих вікон (при їх наявності), установка нових з використанням кріпильних матеріалів, професійної піни і спеціальних паро-гідроізоляційних стрічок, а також монтаж підвіконня, відливу і москітної сітки.
  • Віконні блоки. Вони осмечіваются в повній комплектації з урахуванням глухих, поворотних і поворотно-відкидних стулок, габаритів рам, типу профілю, склопакета, відтінку ПВХ, декоративних елементів.
  • Підвіконня. На ціну впливає вихідний матеріал: ДСП, ПВХ, дерево, композит і т.д., а також колір: базовий або рідкісний відтінок і габарити: ширина і довжина виробу. Нестандартне виконання збільшує вартість самого виробу і його установки. Наприклад, підвіконня з вирізом під вентиляційну решітку, зі стикуванням кількох підвіконь до загального і т.д.
  • Відливи. Без них експлуатація вікон неможлива. Металопластикові вікна в Маріуполі замовляють зі сталевими оцинкованими відливами з полімерним або пластизольним покриттям.
  • Москітні сітки. Їх можна замовити і пізніше, але краще це зробити відразу - це зручніше і вам і монтажникам. Колір профілю і кріплень для сіток підбирається під рами - білі або коричневі. Можливий бюджетний (стандартний) варіант полотна, посилений або з ефектом «антикішка».

Ми допоможемо купити пластикові вікна в Маріуполі за вигідною ціною і в повній комплектації, підібравши оптимальні за фактурою і якістю підвіконня, відливи, сітки. Дорогувато? Ми надаємо розстрочку без переплат. Ця послуга дозволяє вибрати вікна з потрібними характеристиками.

Хочете безкоштовно розрахувати вартість саме для вас за 5 хвилин?

Заповніть опитувальник нижче, щоб дізнатися ціну

Яка конструкція вам потрібна?
Куди?
В яке місто?
Ваша заявка успішно відправлено
Чому вже більше 10 000 жителів України вибирали вікна EVI?
  • Ціна вікна від заводу
    Ціна вікна від заводу

    без посередників і переплат

  • Виробництво 3-5 днів
    Виробництво 3-5 днів

    швидке виготовлення на сучасних верстатах

  • Висока якість монтажу!
    Висока якість монтажу!

    монтаж - це 50% правильної роботи вікон і балконів. Монтаж - це наша гордість!

  • Кращий сервіс на ринку
    Кращий сервіс на ринку

    повірте - ви будете в захваті від нашої роботи!

  • Широкий вибір матеріалів
    Широкий вибір матеріалів

    профіль, ламінація, склопакети, фурнітура, підвіконня і т.д.

  • Розрахунок вартості за 5 хвилин
    Розрахунок вартості за 5 хвилин

    залиште заявку і переконайтеся самі

Ви будете в захваті від нашої команди!
Якість роботи і обслуговування клієнта на вищому рівні - наш головний пріоритет. Кожен член команди EVI від вашого особистого менеджера до монтажника має єдину мету - клієнт повинен бути в захваті від нашої роботи!
  • Андрій. тех директор
    Андрій. тех директор

    Наймолодший технічний директор.
    Ніколи не порадить вам того, що вам не потрібно! Рекомендуємо прислухатися

  • Андрій. Монтажник
    Андрій. Монтажник

    Спеціаліст 1й бригади.
    Досвід роботи більше 30 років. Найбiльш професійна і ввічлива бригада

  • Антон. Замірщик
    Антон. Замірщик

    Найпозитивніший замірщик.
    Допоможе вибрати саме ті вікна, які вам потрібні

  • Руслан. Менеджер
    Руслан. Менеджер

    Колишній замірщик, добре знає вікно зсередини і підкаже, як правильно організувати процес установки віконних конструкцій

Всі фахівці в нашій команді проходять навчання і мають одну єдину задачу - клієнт повинен бути в захваті від їх роботи!

Популярні питання про пластикові вікна в Маріуполі
Які вікна вибрати для бізнес-центру в Маріуполі?+

Бізнес-центри оснащуються системами кондиціонування і вентиляції - для провітрювання вікна не відкриваються. Це дозволяє використовувати економічні, недорогі профільні системи і мінімум стулок. Рекомендуємо звернути увагу на профіль WDS, Opentack, Steko українського виробництва.

Чи можна поміняти комплектацію замовлення після оформлення договору?+

Це можна зробити тільки в день укладення договору. Пластикові вікна запускаються в роботу відразу - проводиться розкрій профілю, скла, підбір, замовлення (при необхідності) підвіконь, їх нарізка, гнучка зливів, виготовлення сіток. Якщо до моменту внесення змін частина роботи вже проведена, то доведеться компенсувати витрати на них. З цієї причини рекомендується ретельно продумати вибір профілю: ВДС або Рехау, а також додаткової комплектації.

Як виймають старі рами?+

Металопластикові вікна демонтуються легко: знімаються стулки, склопакети, викручуються саморізи, знімаються підвіконня, сливи і потім рами. Дерев'яні вікна при демонтажі не зберігаються (виняток - нові рами, з якими здавалася квартира). Після виїмки стекол рама розрізається і знімається по частинах.

Які терміни на вікна з німецьких профілів?+

Незважаючи на істинно німецьке походження профілі Рехау, Саламендер, КБЕ довго чекати не доведеться - у нас на складі достатній запас кожної представленої на сайті модифікації. Термін виготовлення вікон не залежить від марки профілю.

Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців
Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців