Блог

  • Вікна Стеко в Дніпрі Вікна Стеко в Дніпрі 01.01.1970

    Вікна Стеко стали справжньою візитною карткою Дніпропетровська. У Steko три великих виробничих комплексу на території України: два в Дніпрі і один в Львові. Вони випускають вікна, як з чисто німецького профілю, так і з вітчизняного аналога.

  • Металопластикові вікна в Одесі Металопластикові вікна в Одесі 02.08.2021

    Купити пластикові вікна в Одесі складно - виною тому надлишок віконних компаній і пропонованої ними продукції. Зорієнтуватися в такому різноманітті не просто. Компанія EVI вигідно відрізняється від конкурентів клієнтоорієнтованим підходом, широким асортиментом профільних систем і високим рівнем сервісу.

  • Вікна в Полтаві Вікна в Полтаві 03.08.2021

    Вікна ПВХ з'явилися на вітчизняному ринку в кінці минулого століття, і відразу набули особливої популярності. Пластикові конструкції недорогі, невибагливі в догляді, довговічні та екологічно безпечні.

  • Пластикові вікна в Маріуполі Пластикові вікна в Маріуполі 06.08.2021

    Пропонуємо встановити пластикові вікна в м Маріуполь за доступними цінами і гарантією якості. Компанія EVI працює з широким асортиментом профільних систем і фурнітури, підбираючи індивідуальну комплектацію для кожного замовника.

  • Вікна в Херсоні Вікна в Херсоні 03.08.2021

    При появі необхідності в оновленні вікон необхідно подбати не тільки про захист від опадів і пилу. Придбати сучасні металопластикові вікна в Херсоні можна вже зараз з професійною установкою.

  • Металопластикові перегородки Металопластикові перегородки 05.08.2021

    Використання конструкцій з ПВХ зарекомендували себе на ринку. Надійність пластикових склопакетів полюбилася людям. Тож не дивно, що дана індустрія розвивається і пропонує інші способи облаштування приміщень.

  • Жалюзі недорогі Жалюзі недорогі 02.08.2021

    Жалюзі на вікнах є хорошим захистом від надлишків сонячних променів, що потрапляють всередину житла або офісного приміщення. Їх можна використовувати в якості доповнення до штор або повністю замінити їх в залежності від ситуації.

  • Панорамне скління Панорамне скління 06.08.2021

    Один з останніх трендів при облаштуванні балконів - панорамне скління, що робить житлоплощу унікальною на тлі інших квартир. Подібні конструкції завоювали популярність в Україні завдяки доступній ціні, а також довговічності в разі залучення кваліфікованих майстрів і при правильному догляді.

  • Ручки на вікна з замком Ручки на вікна з замком 10.08.2021

    Стандартні в наш час склопакети містять ручки, що повертаються для відкриття вікна не тільки по горизонталі, але і для провітрювання, розгорнувши на 180 градусів. При появі маленьких дітей в будинку виникає необхідність захисту вікна і самих дітей від різних небезпек.

  • Ролл штори Ролл штори 03.08.2021

    Зараз рулонні штори на пластикові вікна є оптимальною альтернативою традиційним текстильним виробам, а також жалюзі. Їх можна повісити в будь-якому житлі, офісному приміщенні або адміністративній будівлі