Блог

  • Тканинні жалюзі Тканинні жалюзі 03.07.2021

    Оформити пластикові вікна і забезпечити надійний захист від надлишкового сонця і сторонніх очей можна різними способами. Одним з найпростіших і популярних є жалюзі тканинні. Від аналогів їх відрізняє оригінальний зовнішній вигляд і зручність експлуатації.

  • Сітка антикішка Сітка антикішка 01.07.2021

    Кішки люблять сидіти на підвіконні, ніжитися на сонечку, спостерігати за тим, що відбувається на вулиці. А, якщо вікно виявилося відкритим, то можуть спробувати вийти на зовнішній відлив. Пролітають поруч птах або велика комаха неодмінно пробудить в тваринному мисливський інстинкт.

  • Сендвіч панелі для укосів Сендвіч панелі для укосів 07.07.2021

    При обробці віконних укосів можуть використовуватися не тільки такі традиційні матеріали, як гіпсокартон, панелі ПВХ або штукатурка. Одним з популярних рішень в Україні стали сендвіч-панелі для укосів. Вони не тільки забезпечують отвору благородний вид, але і сприяють додатковому утепленню.

  • Жалюзі на вікна Жалюзі на вікна 08.07.2021

    Логічним завершенням будь-якого ремонту є оформлення віконних прорізів. В якості ефективної сучасної альтернативи традиційним шторам пропонуємо купити жалюзі на вікна. Такий метод захисту від сонця і сторонніх поглядів дає можливість самостійно визначати рівень освітленості і температуру в кімнаті.

  • Дерев'яні підвіконня Дерев'яні підвіконня 01.01.1970

    Дерев'яні підвіконня ідеально доповнять домашній або офісний інтер'єр, додадуть йому затишок і зроблять розкішний акцент. Все частіше для обробки замість вже звичного пластику вибирають натуральні матеріали, так що популярність підвіконь з дерева в найближчі роки буде тільки підвищуватися.

  • Підвіконня Данке Підвіконня Данке 01.07.2021

    Торгова марка «Данке» - впізнаваний бренд, який представляє на ринку будівельних та оздоблювальних матеріалів підвіконня преміум-класу. Першокласний продукт - підвіконня Danke - отримують з якісної сировини з використанням інноваційних технологій.

  • Підвіконня Верзалит Підвіконня Верзалит 09.07.2021

    ТМ «Werzalit» (Німеччина) була заснована в 1956 році. Її талановитим засновником і власником Якобом Фрідріхом ВЕРЦА була розроблена і запатентована технологія Werzalit. Під цим торговим знаком випускають підвіконня Верзалит, стільниці, покриття для підлоги, фасадні та балконні профілі високої якості.

  • Підвіконня Пластоліт Підвіконня Пластоліт 01.01.1970

    Підвіконня доповнює практично кожне вікно, надаючи завершеність отвору і пов'язуючи в єдине ціле укоси, раму і навколишній інтер'єр. Він утворює багатофункціональний простір для кімнатних рослин і елементів декору. На невеликих кухнях підвіконна дошка може виконувати роль обіднього столу або робочої стільниці.

  • Підвіконня зі штучного каменю Підвіконня зі штучного каменю 12.07.2021

    Ефектна кам'яна фактура органічно вписується в інтер'єр будь-якого стилю. Але, це не єдина перевага, заради якого варто купити підвіконня з штучного каменю. У порівнянні з пластиковими і натуральнокаменнимі аналогами він набагато вигідніше.

  • Ущільнювач для пластикових вікон Ущільнювач для пластикових вікон 12.07.2021

    Огороджувальні конструкції з ПВХ мають особливе призначення: забезпечення безпеки, освітленості, захисту від вітру, бруду, холоду і спеки, а також. На реалізацію цих функцій «працюють» всі елементи комплектації, в тому числі ущільнювач для пластикових вікон.