Дерев'яні вікна з дуба

Дуб є шляхетною породою деревини, тому його часто використовують при будівництві будинків, виготовленні меблів та віконних рам. Цей тип деревини є максимально міцним, а також естетично привабливим. Дерев'яні вікна з дуба відрізняються насиченим кольором, завдяки чому вони завжди мають презентабельний вигляд. Термін служби також відрізняється від інших віконних рам, виготовлених із дерева – він значно вищий. Такі вікна виділяються зносостійкістю, не схильні до впливу грибка та інших зовнішніх факторів. Саме тому елітні вікна виготовляються саме із дуба.

Іноді такі рами називають євровікнами (як і пластикові конструкції) завдяки тому, що їхнє виробництво здійснюється з максимальною увагою до всіх деталей. Дуб входить до категорії елітних матеріалів, що проявляється насамперед у вартості конструкцій. З іншого боку, власник приміщення отримує переваги:

  • екологічна безпека. Все виготовлено із натуральних матеріалів, тому немає жодних токсичних виділень. Клей, який використовується для бруса, не має запаху навіть під впливом високих температур;
  • природний та стабільний теплообмін завдяки структурі дерева. При цьому всередині приміщення буде свіже повітря, навіть при закритій рамі;
  • можливість використовувати дубові вікна із склопакетом на кілька камер. Вибір кількості камер залежить від планів власника, наявності утеплення на стінах та призначення приміщення. Для кімнат, де постійно мешкають або працюють люди, потрібно встановлювати склопакет на більшу кількість камер.

Скло на дубові рами може бути таким самим, як і на пластикових конструкціях – не тільки прозорим. Допускається монтаж тонованого, сонцезахисного скла, триплексу, загартованих виробів. Це збільшує час виконання замовлення та ціну, але в результаті клієнт отримує максимально міцне та довговічне скло. Рама також може бути затонована та покрита лаком, що збільшує термін служби та полегшує догляд – на поверхні не затримується бруд та пил. Не потрібні спеціальні засоби для очищення рами.

Що потрібно пам'ятати перед замовленням дубових рам?

Вирішуючи, замовляти чи ні, дубові вікна, потрібно взяти до уваги кілька аспектів:

  • рами і навіть стулки, що окремо відкриваються, важать досить багато, тому для монтажу потрібно залучати професіоналів. Вони зможуть утримати конструкцію, поставити її рівно, без перекосів та інших проблем, властивих самостійній роботі аматорів;
  • для нелакованого дуба обов'язково використання спеціальних миючих засобів, що відрізняються делікатністю. При цьому протирати все необхідно з використанням м'яких серветок (без ворсинок), що не дряпають поверхню рами;
  • ціна дубових вікон пов'язана з тим, що для отримання придатної для використання деревини необхідно почекати близько 70 років. До того ж, дерево відрізняється високою складністю обробки, що збільшує витрати.

Придбати можна не тільки лише вікна з дуба зі склопакетом, та й балконні блоки, де двері будуть використовувати аналогічне скло. Вікна можуть мати будь-яку кількість стулок, спосіб відкриття задається власником. Також конструкції можна зробити глухими. Завдяки відсутності токсичних речовин при виготовленні рами з дуба можна встановлювати не тільки в житлових будинках, але і в адміністративних будинках, школах, музеях та інших будівлях, де важлива підтримка стилю (особливо в будинках, що мають історичну цінність).

Як формується вартість дубових вікон

Для початку клієнту необхідно зробити дзвінок фахівцям компанії, яка займається встановленням рам. Після цього майстри приїдуть для вимірювання вікон. На основі отриманих даних буде підібрано оптимальний варіант та погоджено використання певного профілю. Ціна на дерев'яні вікна з дуба варіюється в залежності від таких факторів:

  • розміри по вертикалі та горизонталі;
  • кількість камер склопакета;
  • використовується фурнітура (наявність замків);
  • необхідність тонування скла або встановлення загартованих виробів, триплексу;
  • наявність (відсутність) ламінації поверх рами.

Після виготовлення всіх елементів, що вимагаються власником приміщення, виконується доставка та встановлення у його присутності. Перед заміною рами потрібно прибрати всі меблі та побутову техніку, що заважає відкриття рами. Старе вікно буде дбайливо знято. По закінченню робіт будівельне сміття утилізується, а клієнту залишається лише насолоджуватися результатом роботи майстрів протягом кількох десятиліть.

Хочете безкоштовно розрахувати вартість саме для вас за 5 хвилин?

Заповніть опитувальник нижче, щоб дізнатися ціну

Яка конструкція вам потрібна?
Куди?
В яке місто?
Ваша заявка успішно відправлено
Чому вже більше 10 000 жителів України вибирали вікна EVI?
  • Ціна вікна від заводу
    Ціна вікна від заводу

    без посередників і переплат

  • Виробництво 3-5 днів
    Виробництво 3-5 днів

    швидке виготовлення на сучасних верстатах

  • Висока якість монтажу!
    Висока якість монтажу!

    монтаж - це 50% правильної роботи вікон і балконів. Монтаж - це наша гордість!

  • Кращий сервіс на ринку
    Кращий сервіс на ринку

    повірте - ви будете в захваті від нашої роботи!

  • Широкий вибір матеріалів
    Широкий вибір матеріалів

    профіль, ламінація, склопакети, фурнітура, підвіконня і т.д.

  • Розрахунок вартості за 5 хвилин
    Розрахунок вартості за 5 хвилин

    залиште заявку і переконайтеся самі

Ви будете в захваті від нашої команди!
Якість роботи і обслуговування клієнта на вищому рівні - наш головний пріоритет. Кожен член команди EVI від вашого особистого менеджера до монтажника має єдину мету - клієнт повинен бути в захваті від нашої роботи!
  • Андрій. тех директор
    Андрій. тех директор

    Наймолодший технічний директор.
    Ніколи не порадить вам того, що вам не потрібно! Рекомендуємо прислухатися

  • Андрій. Монтажник
    Андрій. Монтажник

    Спеціаліст 1й бригади.
    Досвід роботи більше 30 років. Найбiльш професійна і ввічлива бригада

  • Антон. Замірщик
    Антон. Замірщик

    Найпозитивніший замірщик.
    Допоможе вибрати саме ті вікна, які вам потрібні

  • Руслан. Менеджер
    Руслан. Менеджер

    Колишній замірщик, добре знає вікно зсередини і підкаже, як правильно організувати процес установки віконних конструкцій

Всі фахівці в нашій команді проходять навчання і мають одну єдину задачу - клієнт повинен бути в захваті від їх роботи!

Популярні питання про дерев'яні вікна з дуба
Чому ціна на дерев'яні вікна з дуба помітно вища, ніж на пластикові аналоги та конструкції з інших матеріалів?+

Всі дубові вікна зі склопакетом виготовляються з важчого вихідного матеріалу. Потрібно чекати близько 70 років, поки дерево стає придатним для використання з подібною метою, а площі під вирощування дерев обмежені. Це робить дуб елітною породою, що спричиняє підвищену вартість.

Які переваги мають дубові вікна перед альтернативами?+

Конструкція є екологічно чистою, для провітрювання не потрібно постійно відкривати стулки. Дуб сам по собі є «дихаючою» матеріалом.

Де можна встановити євровікна з дуба?+

Допустимо монтаж вікон з дубовою рамою не лише у приватних будинках та квартирах, а й у адміністративних будинках, навчальних закладах. Особливо дубові рами потрібні там, де важливе збереження інтер'єру і фасаду - будівлі, що мають історичну цінність.

Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців
Кредити та розсилки під 0% до 10 місяців